Stephan Loyalty Club

Една лоялна програма – много предимства

 

Грижата за външния ти вид може да ти носи подаръци от Stephan! Сега всяко посещение ти носи точки, които да размениш за първокласни подаръци от любими марки за грижа за твоята визия. На всеки 10 лв. получаваш 1 точка, която автоматично се генерира в твоя профил. Вземи подарък от нашия каталог с продукти срещу натрупаните точки през цялата година.

 

„Какво е Stephan Loyalty Club?“

Stephan Loyalty Club е дигитална лоялна кампания, която е насочена към всички клиенти, използващи приложението Stephan Salons. Тя дава възможност да клиентите да трупат точки с всяко посещение. Тези точки могат да бъдат обменени през цялата година срещу желания подарък от продуктите, добавени в дигиталния ни каталог.

 

Как да се включа?

Участието в Stephan Loyalty Club е чрез регистрация в приложението и запазване на часове. След това в него може да следите броя на натрупаните точки и възможностите за обмяна срещу подарък. При обмяна на точките те се нулират.

 

Как събирам точки?

10 лв. ви дават 1 точка, която се отразява директно в профила в приложението. Независимо дали ще посетите салона, за да се възползвате от услуга или ще закупите продукт, ще получите точки в личния ви профил в срок до 24 часа след посещението в салона.

 

Как да заявя своя подарък?

След достигането на нужния брой точки, за да вземете желания подарък, избирате бутона „Поръчай“. Той ще ви даде възможност да изберете салон и ден, в които да получите подаръка. Срокът за получаване на подаръка е минимум 3 дни след подаване на заявката. При поръчка на избрания продукт от каталога, точките в профила ви ще бъдат занулени. Ако имате повече точки от нужните, остатъкът ще бъде активен и няма да го изгубите.

 

Колко време са валидни точките?

Точките са валидни до края на 2024 година. По време на цялата година ще може да трупате и обменяте точки срещу подаръци.

 

Допълнителен въпрос

Ще се радваме да отговорим допълнително на въпросите ви, свързани с лоялната ни програма на имейл: office@stephan-academy.com