НОВ САЛОН STEPHAN В АРИСТОКРАТИЧНИЯ РАЙОН НА ОБОРИЩЕ

Stephan обяви появата в София на нов франчайзингов салон, част от бързо разрастващата се верига. Салонът се намира на ул. Оборище 48 в София и носи автентичния дух на френското коафьорство с подчертан артистизъм, ексклузивна грижа за косата и вдъхновяващи

Stephan обяви появата в София на нов франчайзингов салон, част от бързо разрастващата се верига. Салонът се намира на ул. Оборище 48 в София и носи автентичния дух на френското коафьорство с подчертан артистизъм, ексклузивна грижа за косата и вдъхновяващи стайлинг предложения в актуалните цветове и линии на подстригване.

Екипът се състои от трима фризьора, сертифицирани в популярната Академия Stephan и един маникюрист с опит в областта на маникюра, гел лака и педикюра. Фризьорите се отличават с детайлно познаване на метода Stephan и възможностите му за адаптация на всяка прическа и цвят към индивидуалните черти на клиента.
Управител на салона е Ирена Алексова, Преподавател в Академия Stephan и фризьор с над 20 годишен опит. Освен преподавател в Академията Ирена Алексова е част и от Артистичния екип на Stephan и участва активно в творческите изяви на марката, реализацията на модни сесии, създаването на колекции, шоута, ревюта и други.

Максимален комфорт и оборудване от ново поколение
Разположен на над 70 кв.м , салонът е обзаведен изцяло съгласно политиките за качество и комфорт на международната фризьорска верига. Мебелите и оборудването (Beauty Star, Италия) са изработени по поръчка и представят концепцията на Stephan за обслужване и комфорт на клиента от следващо поколение.
Салон Stephan разполага с 4 фризьорски работни места, както и зона за луксозни терапии, релакс и ритуали Kerastase. Елегантният кът за маникюр и педикюр е изцяло в стилистиката и изикванията на международната верига.