New Collection 202.1

Спиращо дъха шоу, което ще ви развълнува

Мода, тенденции и събития, няколко важни неща, които не поставихме на фокус през последната година. Но въпреки това, те намериха своя начин да се изразят, да вдъхнат увереност, смисъл и красота. Stephan – марката, която не спира да обучава и да се развива, остава единственият бранд в коафьорския бранш, които не изневери на принципите си и успя да реализира своята годишна колекция – по-различна, по-адаптивна и по-инспирираща. 

 

Надникнахме зад кулисите и станахме част от спиращото дъха тематично haute coiffure шоу през екраните на телефона и компютъра. Това не попречи на професионалистите да ни докоснат със своята иновативност,  творчески замах и спиращите дъха предложения, които са белег за почитателите на висшата мода. Късите стайлинги, неравните форми, русите коси и различните ярки тонове бяха акцент в ненадминатото шоу и приковаха вниманието на всички онлайн потребители.

Станахме част, развълнувахме се и ви споделяме видеото от едно различно по вид представяне на новата колекция на Stephan – 202.1, но в пълен синхрон с времето. Лидерите в обучението и управлението ни изненадаха отново с великолепно шоу и актуална колекция. 

Насладете и се в следващото видео: https://fb.watch/4xbCSXXPL-/