Асоциирани преподаватели в Академия Stephan

Нови предизвикателства, нови преподаватели и нови вдъхновения

Академия Stephan е доказано място за обучение на фризьори. Вече 12 години тя обучава, възпитава и дисциплинира ученици, които се реализират успешно в професията. Програмата за обучение е адаптирана към условията за обучение на фризьорите в България, а лекциите се водят от артистичния директор на марката Васил Михайлов и Ирена Алексова.

През 2018 година променихме структурата и добавихме асоциирани преподаватели, които да приложат своя индивидуален подход при представяне на утвърдените методи и техники. 

Спряхме се на доказани професионалисти, които са избрали Stephan за свое професионално развитие. Първият от тях е Траяна Димитрова – част от екипа на салон Stephan Borovo. Тя не спира да се развива, да учи и да говори езика на цветовете. Тя преподава на нашите ученици лекции по Колориметрия.

Мая Кънчева, която е фризьор в Stephan Center, също активно изпълнява преподавателска роля в Академията. Тя въвежда и обучава учениците за уникалния метод Stephan и показва практически всяка особеност и техника.

Веселина Бояджиева от салон Stephan Iztok преподава и показва особеностите при мъжките прически. Нейната креативност и индивидуалност е причината да преподава начини и идеи за създаване на стайлинги  и кокове при дамите. 

 

Всички заедно продължаваме да се развиваме, да се учим и създаваме една професионална среда, която да осигури най-доброто обучение за нашите ученици.