Академия Stephan - лидерът в обучението

Запиши се и вземи 20% отстъпка от цената на курса

Академията Stephan стартира своята дейност през 2007 година и от тогава е лидер в обучението на фризьори у нас. Всяка година стотици ученици успешно преминават през нея и полагат основите на любимата професия – фризьорството. 

 

Запиши се през месец август и септември и ще получиш 20% отстъпка от цената на курса – от 3 300 лв. на 2 640 лв. Предлагаме гъвкави условия и възможност за разсрочено плащане на равни вноски за шест месеца. 

Нямаме начални дати, а курсът стартира, когато пожелаеш. Обучението продължава 6 месеца, по време на които ще усвоиш уникалния метод на подстригване Stephan и необходимите знания и умения за успешна и сигурна реализация, след завършване на курса. Обучението е от вторник до събота от 10 до 18 ч. и може да продължи след изтичането на 6-те месеца, според нуждите и желанието на ученика, без това да се заплаща допълнително. 

 

Теория и практика с клиенти

 

Обучението в Академията стартира с теоретична подготовка, по време на която преподавателите преминават през основните знания, които всеки ученик трябва да придобие. 

За целта работим със специално адаптирана програма към условията за обучение на фризьори в България. То е организирано изцяло в духа на марката и следва всички актуални тенденции. При успешното завършване всеки получава легитимна диплома за практикуване на професията в целия ЕС и сертификат от Stephan. 

 

Работа в реална среда

 

Успешната кариера във всяка една професия започва с натрупване на знания, много опит и усъвършенстване. В Академия Stephan смятаме, че учението е нещо, което трябва да се случва всеки ден, за да бъдем по-добри, уверени и прецизни в работата си. Поради тази причина всички наши ученици практикуват в реална за работа среда. Академията има учебен салон с 14 работни места, на които учениците работят с клиенти. Освен нея, те практикуват и усъвършенстват способностите си в другите 6 салона на веригата

 

История – френски бранд с 45 г. история

 

Френският бранд има над 45-годишна история, а първият салон е отворен в Мюре, близо до Тулуза през 1975 г. Днес марката има школи за обучение на няколко континента, над 60 салона по целия свят и 7 обекта в София.  

Успехът на Stephan се дължи на утвърдените принципи, добрите практики и основните правила, което позволява на всеки един кадър да се развие и да надгражда знанията си всеки ден. В Академията затова се грижат 6-те преподаватели – успешни, реализирани и утвърдени фризьори с години опит и стотици обучени фризьори.

 

Участие в артистични проекти

 

Обучението далеч надминава теорията и практиката и позволява на всеки ученик да се включи в различни артистични проекти. Stephan е единствената фризьорска верига салони у нас, които имат собствена колекция за предстоящите тенденции и ежегодно haute coiffe шоу, на което присъстват стотици гости. 

 

Запази своето място при нас и стани част от голямото семейство на марката. Започни кариерата си сега!